© 2024 Starline d.o.o. Sva prava zadržana (Impresum).

Logo

O nama:

STARline, ovlašteni je Mercedes-Benz partner u BiH za prodaju i servisiranje Mercedes-Benz vozila putničkog i komercijalnog programa vozila.

STARline predstavlja sinonim vrhunske kvalitete i usluge u prodaji i servisiranju vozila. Sa više od 10 godina uspješnog poslovanja na tržištu Bosne i Hercegovine, postali smo neizostavan dio života ljubitelja Mercedes-Benz automobila. Naša strast prema Mercedes-Benz vozilima prožima svaki aspekt našeg poslovanja.

Ponuda i Usluge:

Naša ponuda obuhvaća najnovije modele Mercedes-Benz vozila, a naš stručni tim stoji vam na raspolaganju kako bi vam pomogao pronaći vozilo koje savršeno odgovara vašim potrebama i stilu života. Pored prodaje novih vozila, u našoj ponudi imamo rabljena vozila prvjrerenog kvaliteta koja garantiraju vrhunsku sigurnost i performanse. Uz to, naš servisni tim pruža vrhunsku brigu o vašem vozilu, osiguravajući da svaka vožnja bude užitak.

Posjedujemo i odjel prodaje rezervnih Mercede-Benz dijelova gdje nudimo širok asortiman dijelova za Mercedes-Benz vozila, dodatnu opremu kao i bogatu Mercedes-Benz kolekciju. Da bi olakšali kupovinu kupcima širom BIH, osigurali smo sigurnu i pouzdanu oline kupovinu na web shopu www.mercedesdijelovi.ba.

Stručnost i Posvećenost:

STARline okuplja stručan i predan tim, posvećen pružanju vrhunske usluge kupcima. Nudimo visoko kvalificirane tehničare, prodajne i servisne savjetnike, originalne dijelove i opremu, te posvećenost vrhunskom iskustvu kupaca.

Homologacija Vozila:

Kao stručnjaci u automobilskoj industriji, obavljamo i proces homologacije vozila, osiguravajući da vaše vozilo udovoljava svim zakonskim standardima i regulativama.

Misija:

Naša misija je pružiti vrhunsku uslugu, prepoznati potrebe naših kupaca i pružiti im najbolje moguće iskustvo u vezi s Mercedes-Benz vozilima.

Vizija:

STARline teži postati sinonim za kvalitetu, pouzdanost i vrhunsku uslugu u automobilskoj industriji u Bosni i Hercegovini.

Posjetite nas:

Adresa: Osik 4, Ilidža-Sarajevo

Telefon: 033 475 570

Email: info@starline.ba

STARline – mjesto gdje se kupovina vozila završava, a briga o vozilu počinje!

Servis:

Kontakt telefon: 033/475-570

Email servis@starline.ba